DC 13 NOVEMBRE 2019 | Les diferents cares del compositor – MARC PARROT | GIRONA

LLOC DE LA JORNADA: Espai Marfà
HORA: 19:00h
Gratuït

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

Les diferents cares del compositor


PONENT: MARC PARROT
Molt sovint pensem en l’autor/compositor com a algú que fa composicions per a interpretar-les ell mateix o el seu grup, però la feina de l’autor pot tenir moltes cares: treballar per encàrrec en publicitat, en una pel.lícula, en un programa de TV o per a algun altre artista. En cadascun d’aquests casos l’autor s’ha de posar en situació i entendre quina és la millor manera d’enfocar cada projecte.

Per a aquesta sessió tenim el plaer de comptar amb MARC PARROT, músic compositor i productor, que al llarg de la seva trajectòria ha composat, arranjat i produït tant en projectes propis com en feines per a televisió, cinema i publicitat.

MARC PARROT

Marc Parrot és músic, compositor i productor. Al llarg de la seva trajectòria ha composat, arranjat i produït tant projectes propis com treballs per a la televisió, el cinema i la publicitat. Va començar la seva carrera musical el 1990 amb el grup Regreso a las minas, amb un primer disc produït per Julián Ruiz. Posteriorment, va iniciar la seva carrera en solitari com a Marc Parrot i també com a El Chaval de la Peca.

WEB MARC PARROT

SGAE Catalunya

Fundació SGAE
Fuse