DJ 21 NOVEMBRE 2019 | Iniciació al management: 
Eines per a l’Autogestió de projectes musicals | L'HOSPITALET

LLOC DE LA JORNADA: SALAMANDRA – Av. Carrilet,, 235
HORA: 19:00h
Gratuït

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

Iniciació al management: 
Eines per a l’Autogestió de projectes musicals


PONENT: XAVI ANGULO
Tens un grup, vols llançar el teu projecte i començar la teva pròpia carrera musical. Definir una estratègia de comunicació, distribuir la teva música digitalment, tractar amb els mitjans de comunicació, tancar concerts. Per on començar?

En aquesta jornada, aprendrem els conceptes més bàsics del management i les eines bàsiques, a l’hora de llançar la teva carrera musical i de posar en funcionament el teu projecte. A més a més, donarà la visió del manager que no mana, que acompanya a l’artista i recomana des de la seva experiència en una cooperativa que respecta l’autonomia i l’autogestió de les bandes.

XAVIER ANGULO BARON
(soci de Propaganda pel fet! SCCL)
(www.ppf.cat)

Soci de Propaganda pel fet! SCCL. Angulo va néixer a Ripollet i des de ben jove que participa en incomptables mogudes associatives i culturals de la seva vila. És llavors quan va començar a tocar la bateria de forma autodidacta en nombroses formacions musicals (sense transcendència) i va abandonar, a principis del segle XXI, la seva carrera de sociologia a la UAB per treballar a temps complert al segell i a l’agència de management i contractació bagenc Propaganda pel fet!.

SGAE Catalunya

Fundació SGAE
Fuse